Podpora univerzitetnega podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru - Tovarne podjemov odcepljenim podjetjem UM

Tovarna podjemovPodpora odcepljenim podjetjem UM vključuje pomoč pri pripravi dokumentacije, ki je potrebna za ustanovitev oz. pridobitev statusa odcepljenega podjetja UM, ter svetovanje s poslovnega vidika ustanovitve podjetja. Odcepljeno podjetje se lahko vključi v podjetniški inkubator UM (tj. Tovarno podjemov), ki skupaj s Pisarno za prenos tehnologij pomaga tudi pri oblikovanju ekipe, izdelavi poslovnega modela in načrta odcepljenega podjetja, pridobivanju ustanovnega in dolžniškega kapitala ter drugih sredstev za ustanovitev in delovanje odcepljenega podjetja, iskanju in prijavljanju na ustrezne razpise za (so)financiranje delovanja odcepljenega podjetja, vzpostavljanju poslovnih povezav in drugih stikov.

 

Promocija podjetništva

Za podjetne posameznike ter ustanovitelje start-up podjetij, vključno z odcepljenimi (spin-out ali spin-off) podjetji, organiziramo vrsto podjetniških delavnic, forumov, krožkov in konferenc, ki predstavljajo odlično priložnost za pridobitev podjetniških znanj in veščin ter mreženje med udeleženci.

Koledar dogodkov univerzitetnega inkubatorja

Koledar dogodkov iniciative Start:up Slovenija

 

Svetovanje podjetnikom

Podjetnim posameznikom in ustanoviteljem start-up podjetij ponujamo brezplačne svetovalne storitve in orodja ter mentoriranje na podlagi najsodobnejših metod vitkega podjetništva, generiranja poslovnih modelov in razvoja kupcev, ki vam olajšajo proces ustanavljanja podjetja ter povečajo možnosti za uspeh na trgu. Prav tako ponujamo svetovanja s področja poslovnega načrtovanja, raziskave tržišča, priprave trženjske strategije, ocene vrednosti start-up podjetja, pogajanj za investicijo ...

Center poslovnega načrtovanja s priročniki in orodji ter kontakti ​

 

Inkubacija start-up podjetij

Univerzitetni inkubator - Tovarna podjemov zagotavlja stimulativno delovno okolje za start-up podjetja, vključno z odcepljenimi (spin-out ali spin-off) podjetji. Vabimo vas, da se nam pridružite!

Obrazec za opis ideje in ekipe

Več o univerzitetnem inkubatorju

 

Kontaktni podatki

Tovarna podjemov

Ulica škofa Maksimiljana Držečnika 6, 2000 Maribor

http://www.tovarnapodjemov.org/

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

(02) 2294 274, (02) 2294 270